Sou a: Inici / Taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa

Taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa

Està adreçat majoritàriament a joves menors de 35 anys que vulguin iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci.

La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc d'Urgell organitza un taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa adreçat majoritàriament a joves menors de 35 anys que vulguin iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci.

El curs està dissenyat per oferir una formació específica per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa, en què s’analitzi, es valori i es defineixi l’estratègia de negoci amb l’objectiu de conèixer quines garanties d’èxit ofereix l’activitat que es pretén desenvolupar permetent analitzar la futura situació de l'empresa davant el mercat real i els seus competidors, així com determinar el model de direcció i organització adequats per a assolir els objectius fixats pel futur l’emprenedor. Aquest curs ensenya l'eina clau a partir de la qual es pot decidir si un projecte empresarial és prou sòlid, o si necessita que es replantegin alguns dels seus aspectes.

El taller contarà amb 3 sessions i 9 hores de formació i es desenvoluparan els dissabtes 5, 19 i 26 d’octubre de 10 a 13 hores. Les persones interessades es poden inscriure on-line a través d'aquest mateix web.

 

Amb el suport de