Sou a: Inici / Nou curs gratuït de 22 hores de durada de “RECERCA DE FEINA I EMPRENEDORIA MITJANÇANT LES XARXES SOCIALS”

Nou curs gratuït de 22 hores de durada de “RECERCA DE FEINA I EMPRENEDORIA MITJANÇANT LES XARXES SOCIALS”

El curs s’iniciarà el proper dijous 6 de març i acabarà el 10 d’abril

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica impartirà un nou  curs gratuït de 22 hores de durada de “RECERCA DE FEINA I EMPRENEDORIA MITJANÇANT LES XARXES SOCIAL” per ajudar les persones en atur a promocionar els seus coneixements i habilitats a les xarxes socials. LinkedIn, Twitter, o Facebook ofereixen noves oportunitats per buscar feina i per empendre. Les eines i els recursos disponibles a la web avui permeten gestionar tant les ofertes de nous llocs de treball com l’emprenedoria. Així, es multipliquen les possibilitats de promocionar el perfil i el talent de l'usuari de forma més eficient i menys costosa que amb els mètodes tradicionals.

El curs s’iniciarà el proper dijous 6 de març i acabarà el 10 d’abril, es divideix en dues parts, la primera és la recerca activa de feina mitjançant les diferents plataformes de xarxes socials (LinkedIn, Twitter, o Facebook) i la segona és de foment de l’emprenedoria aprofitant les aplicacions que tenen aquestes xarxes. Està dirigit a persones en actiu com a persones aturades donades d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya, hi ha 15 places disponibles i les inscripcions es fan per la pàgina web www.ida.cat

Els objectius principal de la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell és facilitar a les noves empreses promogudes per persones emprenedores, de forma temporal, el suport i l'espai físic necessari per al desenvolupament del seu projecte,  la potenciació de la generador d'idees i facilitar totes les eines necessàries per ajudar als nous emprenedors/es en el seus projectes i la formació continua dels emprenedors i emprenedores, de persones en actiu i d’aturats i aturades per aconseguir un nou lloc de treball.

 

Amb el suport de