Sou a: Inici / La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc acull una nova empresa

La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc acull una nova empresa

Edocument Model SL és una empresa de nova creació amb un projecte empresarial de botiga on-line.

Aquest passat dissabte, l’Acalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola i els representants de l’empresa Edocument Model SL, van signar el conveni d’accés a un dels despatxos de la Incubadora d’Empreses.

Aquesta és una empresa de nova creació amb un projecte empresarial de botiga on-line on les empreses i particulars es podran descarregar tot tipus de models, plantilles i formularis de documents jurídics, contractes i econòmics actualitzats, confeccionats per professionals especialistes i amb experiència en cada àrea.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, amb la intenció d’impulsar l’economia de Lleida i la comarca, va posar en marxa l’any de 2012 la Incubadora d’Empreses. Aquest equipament serveix per donar suport a projectes i iniciatives empresarials, a empreses de nova creació i a emprenedors amb una idea de negoci.

Des d'aleshores, l’objectiu és aconseguir que els emprenedors i emprenedores puguin endegar la seva activitat empresarial reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament per un temps màxim de 3 anys prorrogables a 5.

Actualment la Incubadora d’Empreses te allotjades 6 empreses amb un total d’11 treballadors, restant 2 despatxos lliures a disposició dels emprenedors i emprenedores en modalitat de lloguer i coworking.

 

Amb el suport de