Sou a: Inici / Esport i empresa en una jornada original i gratuïta d'emprenedoria a la Incubadora d'Empreses

Esport i empresa en una jornada original i gratuïta d'emprenedoria a la Incubadora d'Empreses

Se celebrarà aquest dissabte 17 de maig durant tot el matí i comptarà amb l’esportista olímpica als Jocs Olímpics d’hivern de Sochi Queralt Castellet i el jove emprenedor, televisiu i empresari d’èxit des dels 17 anys Pau Garcia Milà

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d’Urgell organitzarà el proper dissabte 17 de maig una jornada d’emprenedoria gratuïta sota el lema ‘Fent emprenedoria, cultivant els valors, el compromís i l’esforç dels i les joves, t’apuntes?’.

Utilitzant el món de l’esport i l’emprenedoria com a mirall de superació, la Incubadora d’Empreses de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, juntament amb la Coordinació Territorial a Lleida de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ha elaborat un complet programa que comptarà amb figures de renom i ponències de qualitat. Tot amb el clar objectiu de donar un pas més en l’aposta per les noves empreses en una situació complicada de crisi econòmica.

Tots els interessats poden formalitzar de manera gratuïta la seva inscripció en aquest mateix web. En el mateix portal també es pot consultar un programa on destaca, entre d’altres, la participació de la professional de l’snowboard i olímpica a Sochi, Queralt Castellet, el pilot de freestyle internacional Antoni Navas, , set empresaris joves que explicaran la seva experiència en el món rural o el jove emprenedor, televisiu i empresari d’èxit des dels 17 anys, Pau Garcia Milà.

La jornada començarà a les 9.00 hores del matí i està previst que finalitzi amb un dinar de germanor a les 14.00 hores. Durant aquestes cinc hores d’emprenedoria, hi haurà tres ponències i dos taules rodones. L’organització espera que siguin més d’un centenar els participants.

 

Amb el suport de