Sou a: Inici / Notícies / Tallers gratuïts a la Incubadora

Tallers gratuïts a la Incubadora

Estan adreçats a joves i organitzats amb col.laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Ja està oberta la inscripció on-line a aquests dos tallers gratuïts adreçats a joves i organitzats per la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc d’Urgell amb col.laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

Inscriu-te ara

 

Dijous 7 de març

Horari: de 15’30 a 17’00

Taller gratuït d’Habilitats Emprenedores. El taller pretén potenciar entre els i les joves les competencies i actituds vinculades a l’esperit emprenedor com la iniciativa, l’entusiasme, la confiança en un mateix, la responsabilitat, el lideratge, la perseverança, la capacitat d’adaptació, la innovació i la creativitat, mitjançant una metodologia activa i participativa i un llenguatge i iconografia juvenils. Potenciar l’esperit emprenedor dels i les joves conscienciant-los de la importància que la creació d’empreses té en el futur desenvolupament econòmic i social del país, donarlos a conèixer els avantatges i inconvenients de l’autoocupació com a via de desenvolupament personal i professional i informar-los sobre els recursos existents a l’abast dels emprenedors/es en el seu àmbit local. Potenciar les habilitats emprenedores dels i les joves, enfortint les seves aptituds i actituds per a la creació d’empreses i potenciar la seva capacitat d’innovació, desenvolupant la seva creativitat envers el procés de generació d’idees.

 

Dijous 14 de març

Horari : de 19’00 a 20’30

Taller gratuït Itineraris Professionals. Planifica el teu Futur. Taller de caràcter participatiu que té per objectiu conscienciar de la situació del mercat laboral actual, reflexionar entorn la futura inserció en el món laboral, conèixer els elements relacionats amb la recerca de feina i aprendre els coneixements bàsics sobre el funcionament del mercat de treball i saber planificar una carrera professional dins un mercat de treball constant.

 

Amb el suport de