Sou a: Inici / Notícies / La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc engega amb unes jornades per emprenedors

La Incubadora d'Empreses de Bell-lloc engega amb unes jornades per emprenedors

“Dijous emprenedors” consta de cinc de xerrades

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc d’Urgell inicia la seva activitat dijous, dia 15, amb les Jornades de Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses “Dijous emprenedors”.

Es tracta de cinc xerrades (gratuïtes, només cal inscripció) adreçades a emprenedors, que han obert fa poc o volen obrir una empresa o negoci, on rebran informació per entrar en el món empresarial.

En la presentació dels “Dijous emprenedors” hi van participar l'alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, conjuntament amb el tècnic de Promoció i Desenvolupament Local, Roger Bosch i el de Tecnologies de la Informació, Carles Folguera, que van dir que la Incubadora està oberta a totes les persones interessades, tant del Pla d'Urgell com d'altres indrets, en crear una empresa o en formar-se, ja sian empresaris, treballadors o aturats.

Jornades

Pel que fa a les Jornades van explicar que l'objectiu és fer sabedors als emprenedors els diferents temes que, com a tals, haurien de controlar per engegar i tirar endavant un negoci. La formació que s'impartirà en les cinc sessions (15, 22 i 29 de març, i 5 i 12 d'abril) aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi. Es faran xerrades formatives de hora o hora i mitja per veure com millorar o com anticipar-se als possibles problemes que puguin sorgir en iniciar una activitat empresarial.

IDA

La Incubadora compta amb set despatxos per emprenedors en règim de lloguer. També hi ha la possibilitat de compartir (coworking) algun despatx. A més a més hi ha sala de reunions i espai office; tres sales de formació, dos s’homologaran pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i una sala d’actes totalment equipada amb TIC (Tecnologies de la Informació i el Coneixement).

 

Amb el suport de