Sou a: Inici / Notícies / La Incubadora d'Empreses divulga la seva tasca als instituts

La Incubadora d'Empreses divulga la seva tasca als instituts

Ha iniciat un cicle de xerrades als instituts de la comarca amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que es porta a terme des d'aquest equipament.

La Incubadora d’Empreses (IDA) de l’Ajuntament de Bell-lloc ha iniciat un cicle de xerrades, que es duran a terme en tots els instituts del Pla d’Urgell, amb la voluntat de donar a conèixer aquest nou equipament públic.

Unes instal·lacions que tenen com a objectiu fomentar l’emprenedoria, així com fomentar l’esperit emprenedor, per quest motiu, des de la direcció de l'IDA es va decidir divulgar la seva tasca entre els alumnes d’aquests centres.

Segons els responsables de l'IDA,  l'educació pot contribuir enormement a la creació d'una cultura emprenedora. En un sentit ampli, l'esperit emprenedor s'hauria de considerar com una actitud general que pot resultar útil en totes les activitats laborals i en la vida quotidiana; qualsevol pot necessitar, i de fet necessitarà en algun moment de la seva vida adoptar un comportament empresarial.

Els alumnes escollits per aquests cicles de xerrades són els de cicles formatius de grau mig i superior, i els alumnes de batxillers.

 

Amb el suport de