Sou a: Inici / Notícies / La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell organitza les 4és Jornades gratuïtes d’Emprenedoria “Dijous Emprenedors”

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell organitza les 4és Jornades gratuïtes d’Emprenedoria “Dijous Emprenedors”

Començaran el proper dijous 27 de març i s'espera la participació d’una setantena d’alumnes d’arreu de la comarca i de la província de Lleida.

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc d’Urgell, iniciarà aquest proper dijous 27 de març les 4és Jornades gratuïtes d'Emprenedoria, “Dijous Emprenedors “ en les que ‘espera la participació d’un setantena d’alumnes d’arreu de la comarca i de la província de Lleida.

Aquestes 4és jornades es distribuiran en quatre xerrades gratuïtes, adreçades a qualsevol persona que l’interessi el sector empresarial i l’emprenedoria, que volen millorar o tirar endavant  una empresa o negoci. Les inscripcions s’han de realitzar on-line a l’adreça www.ida.cat

 

Les xerrades del cicle seran:

La ponència inaugural el dijous 27 de març: “Marca Personal”, conduïda per  Xavier Roca, Consultor de Màrqueting i professor de la Universitat de Lleida.

La segona  sessió el dijous 3 d’abril: “Algunes errades que tor emprenedor hauria d’evitar”, a càrrec del Sr. Jose Alonso, professor de la Universitat de Lleida.

La tercera sessió el dijous 10 d’abril, “La meva empresa es dedica a fer moure trens. Els clients i l’estratègia empresarial” amb el Sr. German Rosell, emprenedor i soci consultor de Soluttio, soci fundador de Twicver i Ebuntu.

L'última sessió el dijous 17 d’abril, “Comunicació, lideratge i intel·ligència emocional per emprenedors”, amb la Sra. Iolanda Tabarés, psicòloga i consultora en Recursos Humans

 

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Metal.lúrgica de Bell-lloc d’Urgell i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell dins del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i finançat amb el Fons Social Europeu, volen amb els diferents cursos de formació i jornades, contribuir a la creació d'una cultura emprenedora a la comarca. En un sentit ampli, l'esperit emprenedor s'hauria de considerar com una actitud general que pot resultar útil en totes les activitats laborals i en la vida quotidiana.

 

Amb el suport de