Sou a: Inici / Notícies / Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech, s'instal·la a la lncubadora d'Empreses de Bell-lloc

Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech, s'instal·la a la lncubadora d'Empreses de Bell-lloc

L'empresa Tecnologies del Pla d’Urgell Plautech S.L. trasllada la seva activitat a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc (IDA). Es tracta d'una iniciativa que es dedica al desenvolupament de programes de gestió de vendes que va néixer entre Mollerussa i Bellvís.

Aquest dilluns s'ha formalitzat el primer conveni de cessió d'espais de la IDA, un acte que ha presidit l'alcalde en funcions de Bell-lloc Miquel Campàs i els representants de l'empresa Plautech, a través del qual els emprenedors, que procedeixen de Mollerussa i Bellvís, podran dur a terme l'activitat dedicada al desenvolupament de software per ajudar a les empreses en el processos de vendes.

Les finalitats de la IDA són fomentar la competitivitat de les activitats innovadores i tecnològiques del territori i facilitar la creació de noves empreses amb contingut innovador, mitjançant una infraestructura de serveis avançats a les empreses. El termini d'accés als despatxos continua obert fins el proper dia 31 d'agost i de moment ja són 4 les empreses que han aportat algun tipus de documentació sol·licitada.

 

Amb el suport de