Sou a: Inici / Notícies / Signatura del segon conveni de cessió de despatx a la Incubadora

Signatura del segon conveni de cessió de despatx a la Incubadora

L’empresa ABB es dedica a la contrucció i direcció d’obres públiques i privades d’edificis i naus industrials d’alta eficiència energètica i sostenible

Avui dijous dia 23 d’agost a les 10 del matí, l’alcalde accidental de Bell-lloc d’Urgell, el Sr. Miquel Campàs i l’empresa ABB han signat el segon conveni de cessió de despatxos de la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-lloc d’Urgell (IDA).

L’empresa ABB es dedica a la contrucció i direcció d’obres públiques i privades d’edificis i naus industrials d’alta eficiència energètica i sostenible, aquesta compleix els requisits d’accés i s’ha mostrat satisfeta amb l’edifici de la Incubadora i el portfoli de serveis que va implicit en aquest conveni.

El termini d’accés als despatxos continua obert fins el proper dia 31 d’agost i de moment ja són 4 les empreses que han aportat algun tipus de documentació sol·licitada.

Al web www.ida.cat hi ha tota la informació possible sobre la incubadora i ja està activa una pàgina a facebook on s’actualitzen els esdeveniments de la Incubadora.